• Nieuw
Timber Tortuga Longboard Deck
  • Timber Tortuga Longboard Deck
  • Timber Tortuga Longboard Deck
  • Timber Tortuga Longboard Deck
  • Timber Tortuga Longboard Deck
  • Timber Tortuga Longboard Deck
  • Timber Tortuga Longboard Deck

Timber Tortuga Longboard Deck

€ 234,95
Incl. 21% BTW

fancy dancer grip


lengte:
115 cm / 45,2"
breedte: 22,5 cm / 8,85"
wielbasis: 70.4 cm - 76,4 cm / 27,7" - 30,07".
flex: middelgrote
constructie: bamboe.
gripped: ja.

Flex
Griptape
Aantal
Op voorraad online en in de winkel

Sickboards Griptape 11"

Ask a question (0)
Must-have accessories
Steez Skate T-Tool Steez Skate T-Tool
TSG Pass Pro Full Face Helm TSG Pass Pro Full Face Helm
Triple Eight The Certified Sweatsaver Helm Triple Eight The Certified Sweatsaver Helm
Seismic Freeride Handschoenen Seismic Freeride Handschoenen
  Gratis t-shirt vanaf € 150,-

Krijg een gratis Sickboards T-Shirt als je voor meer dan 150 euro bestelt.

  Gratis Parkeren

We hebben onze eigen parkeerplaats voor de deur

  Gratis verzending vanaf 75,-

U krijgt gratis verzending naar de Benelux en Duitsland wanneer u voor meer dan 75 euro bestelt.

  100-dagen retourbeleid

U kunt uw ongebruikte product binnen 100 dagen retourneren (zie ons beleid).

  Wereldwijde verzending

Wereldwijde verzending, gratis voor bestellingen van meer dan €300 (Azië €600)

De Tortuga is de meest veelzijdige freestyle danser op de planeet. Schildpadden zijn niet altijd langzaam.

De medium flex Tortuga is het meest geschikt voor riders tussen 50 en 80 kg. als je 50kg bent, zal het board stijf aanvoelen.

Als je een veelzijdige freestyle danser wilt, zoek dan niet verder.Nnou, je kan ergens anders kijken, maar je zult terugkomen op dit board. Zelfs wij zijn verrast door de balans van deze board. Op de een of andere manier werkt het allemaal. De wielbasisopties geven dit board zoveel verschillende karakters. Een brede wielbasis geeft het een meer gedempte flex voor een soepele dans en hoge pop, terwijl de korte wielbasis het board een meer responsieve flex en grotere kicks geeft. De concave is zacht en buigt omhoog in de stance. dit geeft de flex een zeer uniek gevoel en een zeer comfortabele stance. Gooi er drie verschillende flexopties in en je kunt altijd de tortuga vinden die bij je stijl past. We zouden kunnen doorgaan over de kenmerken van deze board. En dat doen we ook.

De extra strook bamboe die onder de kicks maakt the board langer meegaan, maar het geeft ook een mooie pop, ongeacht welke wielbasis je kiest. De taille is niet te breed, waardoor hij lichter is, maar ook de buigzaamheid wordt steeds minder. we hebben veel verschillende vormen geprobeerd om uiteindelijk tot deze te komen. Oh ja,het board heeft 2 stage kicks zoadat je makkelijk kan voelen waar je je voeten plaatst.

Dichter bij de bouten voor de one-foot tricks zal je merken dat de concave er nog steeds is. Deze concave zorgt voor een betere grip, tijdens het doen van trucjes als blunt slides en g-turns. Verder weg van de bouten en je zult de kicks een beetje meer naar boven buigen. Deze two-stagecurve geeft veel controle tijdens het doen van de manuals. Combineer dit alles met drie verschillend geweven glasvezels en carbon in de kicks, en je hebt de meest evenwichtige, duurzame en verrassende trucjesdanser op de markt. Als we het zelf zo mogen zeggen.

Concave
Ook al is de concave is vrij zacht, het heeft veel subtiele kenmerken. De concave in het midden is een beetje minder in vergelijking met de houding. Na de houding heeft het nog steeds wat concavedus zelfs bij de bouten weet je altijd waar je aan toe bent. vergeet de rocker niet. Vanwege het feit dat het midden van the board ligt onder de hoogte van de truck-monteren, dit board voelt zeer stabiel aan en rockt als een wieg tijdens het dansen, zelfs op hogere snelheden.

Kicks
De concave steekt uit in de hele kicks waardoor ze erg stijf worden. Dit geeft op zijn beurt het board een gestage pop. ook, direct na de bouten gaat het een beetje rechtdoor, en daarna gaat het omhoog en omhoog in elke richting. Of het nu in een manual is of een blunt slide het voelt op de een of andere manier 'goed' aan. De vorm geeft het board ook een stabiel gevoel en de extra stroken bamboe maken het board duurzaam.

Mechanische eigenschappen
Door de vrij zachte concave is de tortuga flexy. Zelfs de stijve versie heeft een klein beetje flex. afhankelijk van de keuze van de wielbasis kunt u kiezen tussen een zachte flex, of een strakke flex. Het gebruik van 3 verschillende soorten glas geeft het board heeft een voorspelbare flex, waardoor de torsietwending wordt geminimaliseerd. De middelste laag van lichtgewicht glasvezel geeft het board een betere lijmverbinding, en zorgt voor een duurzaam board. Afhankelijk van uw keuze van flex, medium of stijf, vindt u er een strategisch geplaatste zware carbonfiber onder, die wordt verborgen door prachtig natuurlijk kersenhout.

Wielbasis
Variabele wielbasis voor een grote verscheidenheid aan set-ups. de langste is 76,4 centimeter en de kortste is 70,4 centimeter. Met drie verschillende mogelijkheden aan beide kanten heeft u in totaal 9 verschillende keuzes waar u uw trucks. Lang genoeg om langzaam te dansen, of kort genoeg om snel te dansen met een lagere snelheid. Wat je maar wilt.

Stijl
Allround, balans, veelzijdig.

Grafische
Schildpadden. gemaakt door Lance Schmale

Voorgesteld wordt set-up
we vinden persoonlijk dat dit board een dans set-up nodig heeft. 50 graden 180 trucks met 60-70mm wielen. Het board heeft wheel wells, maar voor grotere wielen stellen we een passende riserpad voor.

specs

lengte: 115 cm / 45,2"
breedte: 22,5 cm / 8,85"
wielbasis: 70.4 cm - 76,4 cm / 27,7" - 30,07".
flex: middelgrote
constructie: bamboe.
gripped: ja.

0710664018524
W-H-1-2-2

Datasheet

Decklengte (cm)
115
Decklengte (inch)
45
Kleur
Groen
Bouw
Bamboe
Kicks
Double Kick
Board
Deck
Gebruik
Dansen / Freestyle
Montage Trucks
Topmount

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Questions (0)

No customer questions for the moment.


Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!
Ask a question
hide form

Comments All reviews